ZE BEET MIJ DOOD

KORT VERHAAL

Ik ontmoette H. op een feest. Een groot feest, georganiseerd door mijn werkgever, P.

Terwijl ik door een grote zaal liep —P. had een groot gebouw afgehuurd— en in stilte de pratende mensen observeerde, zag ik haar. Haar aanzicht was als het aanraken van bevroren metaal. Het veroorzaakte een koude rilling, die zo hevig was, dat het voelde alsof ik getroffen werd door bliksem.

H. keek op. Heel kort. Ze glimlachte naar me en liet kort daarna een beetje van haar tanden zien. Het ijzige ivoor verscheen tussen haar dikke, rode lippen. Nooit eerder had slechts een blik van iemand, een glimlach, een erectie bij mij veroorzaakt. Trillend hield ik mijn bierflesje voor mijn kruis, in de hoop mijn opwinding te kunnen verbergen voor de gasten.

Het duurde even voordat H. mij nog een keer aankeek. In de tussentijd fantaseerde ik over haar. Ik stelde mij voor dat ik haar mee naar boven nam, naar een van de kamers waar we vanavond in zouden slapen. Ik zag voor mij hoe ik op haar lag, haar gekrulde, blonde lokken langs haar gezicht zou zien vallen terwijl ze haar hoofd naar achteren rolde, om mij haar nek te laten kussen. En dan zou die lach weer tevoorschijn komen: die intense glimlach, die mij volledig omverblies. Die lach, die bijna iets pornografisch had. Te expliciet was om in het openbaar te tonen. En achter die glimlach, wat zou daar schuilgaan? Ik beeldde mij haar schedel in. Haar kaken, sterk als die van een paard. En toen borrelden er beelden van paardenschedels op in mijn hoofd, met sterke kaken, en ik zag het wit van H.’s tanden de hele boel langzaam naar de achtergrond duwen, want ze waren fel, en…

Wat een onzinnig gebrabbel! Nee, het was onmogelijk te beschrijven hoe ik mij op dat moment voelde en wat ik voor mij zag. Ik moet verder, naar het moment waarop H. nóg een keer naar mij keek.*


Want dat deed ze. Een kwartier na die eerste glimlach —ik had al die tijd in de hoek van de zaal gestaan met een bijna pijnlijke zwelling in mijn broek— keek ze me nog een keer aan. En hoewel ze lachte, begreep ik toen pas werkelijk wat er die nacht met mij zou kunnen gebeuren.

H.’s blik was scherp en prikte dwars door mijn slappe, weerloze ogen. Wat had het voor zin om überhaupt op haar af te stappen en haar aan te spreken? Zo’n mooie vrouw moest bij iemand horen. Een rijke man of vrouw: iemands hart klopte voor haar. Mogelijk was H. zelfs van adelijke komaf. Natuurlijk kon ik beter doorlopen, naar de volgende zaal. Een nieuw bierflesje pakken, of zelfs aan de wijn gaan. Mijn lichaam warmen aan de alcohol. Hoe sneller ik dronken zou worden, hoe beter. Ik zou H. vergeten en mij laten vergezellen door de meisjes die ik kon betalen voor gezelschap.

Maar toen kwam zij naar mij toe. Niet om iets tegen mij te zeggen, maar om te kijken. Met een koude glimlach op haar gezicht bekeek ze de bobbel in mijn broek. Ze observeerde me, keek honend naar beneden, alsof ze mij in stilte belachelijk maakte. Het gezelschap waar zij eerder bij stond, was inmiddels met iets anders bezig en stond met hun rug naar ons gekeerd. Niemand zag dat H. naar mij keek en niemand zag mij of mijn erectie, dus ik liet haar haar gang gaan.

Intussen bekeek ik haar kleding. H. droeg een lange, witte jurk, met glimmende diamantjes op haar schouderbandjes. Bij iedere andere vrouw had ik dat ordinair gevonden en aangenomen dat de steentjes nep waren, maar bij H. voelde het eerder als een bevestiging van haar adelijke air.

Ik droomde verder. De paardenschedels drongen zich aan mij op. Mijn verbeelding werd poreus, als de hersenen van een alzheimerpatiënt. Ik werd ongeduldig, wilde vanaf die lach, die scherpe, haast vulgaire lach, die opening, die gleuf die ergens onmiskenbaar de rode schaamlippen van een vochtige kut simuleerden, naar beneden kruipen. Ik wilde H. beetpakken en haar lijf omdraaien. Haar jurk over haar benen naar beneden zien glijden. Zien wat voor dijen ze had. Haar kont beetpakken met één arm, en de ander om haar heup werpen. In het hete vlees knijpen en intussen mijn gezicht in haar kruis begraven.

H.’s lingerie moest rood zijn. Een vrouw met zoveel verstand van erotiek, moest rode lingerie dragen. Ze moest het bloed in mijn zwellichamen weerspiegelen. Ik wilde haar meenemen; haar in mijn kamer krijgen. Maar hoe langer H. naar mij keek, hoe pijnlijker de zwelling werd. Haar ogen waren scherp en puilden uit haar kassen. Ik kon haar blik voelen. Haar blik pompte mijn bloed door mijn lul. Naar mijn eikel; ik meende het bloed te voelen vloeien en via mijn pisbuis mijn onderbroek te bevlekken.

Als een beschaamd kind begon ik mijzelf middenin de kamer uit te kleden. Ik ritste mijn gulp open, trok mijn broek en onderbroek in één keer naar beneden, maar zag geen bloed. Alleen mijn lul, die rechtovereind stond. H. stapte met een opmerkelijke snelheid op mij af en kwam tegenover mij staan. Met haar armen schermde ze mij af voor de rest van de kamer.

‘Kom, trek je broek omhoog,’ zei ze gebiedend. Haar stem klonk angstaanjagend, spookachtig. Ik wist op dat moment dat zij de leiding had. Ik kon haar niet meelokken. Nee, dat kon zij alleen met mij.

H. herhaalde wat ze enkele seconden eerder had gezegd en bleef voor mij staan tot ik mijn gulp had dichtgeritst. Daarna nam ze mij aan de hand mee door het gebouw.

We liepen door een lange hal, met aan weerszijden gedimde sfeerlichten en donkergekleurde arabesken op de wanden. H. fluisterde dingen in zichzelf, mompelde bijna, en ik liet mij meesleuren door de steeds donker wordende slurf. Dit was een gedeelte van het gebouw dat ik niet kende —ik had tenslotte alleen de eerste twee zalen en de toiletten gezien— en raakte daardoor in paniek. Een beetje onhandig begon ik aan H.’s arm te trekken, maar ze was vastberaden in haar acties en trok mij zonder enige moeite verder.

Toen kwamen we bij een drietal liften. H. drukte op het knopje en liet mij los. Ik wist dat ik nu al te ver was om terug te gaan, dus ik bleef staan zonder iets te zeggen.

‘En nu…,’ zei H., die mij kort aankeek. Ik keek haar fronsend aan.

‘…Gaan we beginnen.’

Ze lachte.


*


In de lift zoenden we. Ik legde mijn handen op H.’s borsten, die alleen bedekt werden door de dunne stof van haar galajurk. Ze droeg niets eronder. Het is lastig te beschrijven, maar H.’s tieten reflecteerden haar persoonlijkheid. Ze waren zacht, maar hadden bij een goede aanraking een zekere stevigheid, een hardheid, waar ik niet doorheen kwam. Het was een verontrustende constatering dat het binnenste van H.’s borsten bestond uit steen.

En zij had mijn lul uit mijn broek getrokken en speelde zonder inspanning met mijn eikel. En ik wachtte tot de lift boven was, maar de lift bleef en bleef maar stijgen, tot mijn aandacht afzwakte en ik oploste in een soort dromerige staat van zijn, waarin er alleen nog maar H.’s hand om mijn lul bestond.

Ik wilde haar. Haar op dat moment in de lift neuken. Haar zo voorover laten buigen, haar slipje naar beneden trekken en mijn lul bij haar naar binnen forceren. Ik kon haar vochtige kut door haar kleding heen ruiken.

Maar ik wist dat ik dat niet zomaar kon doen. Zoals ik al eerder zei, had H. een zekere hardheid; ze was grof. De manier waarop ze mij mee had getrokken door de gangen, naar de lift, maakte haar onmiskenbaar superieur.

Toen gingen de liftdeuren open.

H. wees snel naar mijn kruis —een soort gebaar dat ik mijn broek  weer omhoog moest trekken— en liep de lange gang in. Hier waren dezelfde arabesken, maar donkerder. En hoe verder we liepen, hoe donkerder het werd.

Ik liep achter H. Haar hoge hakken klikten op de vloer. Haar benen bewogen vloeiend langs elkaar, en daarboven zag ik door haar licht-doorschijnende jurk haar welgevormde kont, die bij iedere stap van links naar rechts bewoog. Een soort hypnotiserende, deinende golf. Dat was het. En van voren moest het er precies zo uit hebben gezien: haar mooie borsten, nauwelijks gevangen door de plooien van haar jurk, ritmisch kaatsend. Maar ik dacht aan die harde binnenkant, die stenen kern en begon plotseling te zweten.

De vrouw  die voor mij liep, was ongrijpbaar.

Ik had mij nog beter kunnen aftrekken op het toilet dan haar naar boven te volgen. Wat voor vrouw heeft stenen tieten? Hoe zou ik haar ooit op normale wijze kunnen nemen?

Het zweten werd intenser, en hoewel ik diep in mijn maag het onrustige grommel van een opkomende kotsbeweging voelde ontstaan, gebeurde er niets. Er gebeurde niets, omdat ik werd meegezogen door de bewegingen van H.’s kont, die ze zo sierlijk voor mij bewoog. En toen we aan het uiteinde van de gang kwamen, bij een donkerbruine deur, stopte ze. Ze boog zich iets voorover, zette haar bleke handen tegen het hout en draaide haar hoofd over haar schouder naar mij. Haar ogen keken mij strak aan en gingen toen langzaam naar beneden, naar haar kont. H. zette een stap achteruit, boog zich nog iets verder voorover, en de onderkant van haar jurk onthulde haar dijen, precies waar ze verdwenen in de rondingen van haar billen.

H. zuchtte zachtjes, zo zachtjes dat ik het bijna niet kon horen, en trok met haar rechterhand de stof iets verder omhoog. Ik zag een witte string tussen haar billen verschijnen, en wist net op tijd een premature ejaculatie te bedwingen.

‘O,’ zei ik. Dat was het enige wat er uit mijn mond kwam. H. glimlachte en opende haar mond. Haar glanzende lippen deden mij smachten naar haar binnenste; de bijna voelbare natheid tussen haar benen.

Vervolgens legde H. haar hand op haar kont en trok het dikke vlees iets naar boven, tot ik recht tussen haar benen kon kijken en de witte string keurig over haar schaamlippen zag liggen. Opnieuw zuchtte ze. Nu dieper, langer, geiler. Ze had door dat ze mij volledig in haar macht had. Dat haar lichaam het enige was wat ik op dat moment nog wilde. Dat ik haar harde kern vergeten was.

Van mij had het moment eeuwig mogen duren. Het verlangen werd met de seconde sterker; ik voelde zo hevig de behoefte om klaar te komen, dat ik een aantal keer diep moest inademen, om mijn eigen ondergoed niet onder te spuiten.

‘Neem een foto van mij,’ zei H. Ze was duidelijk geamuseerd door mijn geilheid. Ik trok mijn telefoon uit mijn binnenzak, opende de camera en nam een foto. ‘Vooruit, nog een paar,’ zei H., die nog iets verder vooroverboog. Ik deed wat ze zei, zakte door mijn knieën en fotografeerde meer. Bij iedere flits zag ik het reliëf van haar vochtige schaamlippen door de dunne stof van haar string drukken: er ontstond een natte plek in het midden. Ik moest mijn best doen om niet op handen en voeten naar haar toe te kruipen en mijn neus en lippen ertegenaan te drukken. ‘Mijn god,’ fluisterde ik een paar keer, terwijl ik door bleef fotograferen. H. keek mij aan, keek in de camera en spreidde haar benen iets verder. Haar buitenste schaamlippen werden deels ontbloot, en toen ze weer haar hand op haar billen legde en ze wat spreidde, zag ik de roze huid rondom haar kontgaatje, waar de string overheen lag als een dunne, strakke sluier. Ik zag H.’s gezicht draaien. Ze spande haar anus aan, waarna ze hem ontspande, en het pulserende, knipogende gaatje dreef mij bijna tot volledige waanzin. ‘Film het,’ zei H. met een dringende toon in haar stem. Ze zette meer kracht, waardoor de puls niet langer alleen zichtbaar was bij haar kontgaatje, maar haar hele kut verder door de stof heen drukte. En met iedere puls, werd de natte plek tussen haar schaamlippen groter. Het was een golvende beweging, die ik met mijn camera probeerde vast te leggen, zonder te bezwijken onder de opwinding. Mijn telefoon trilde in mijn hand.

Ineens liet H. haar jurk naar beneden glijden over haar billen, en met een plotselinge klap van verbazing werd ik teruggebracht naar de donkerte van de gang. ‘Goed zo,’ zei ze zacht, terwijl ze haar hand op de deurklink legde. ‘Kom maar de kamer in.’


*


We stonden in het midden van de kamer, die overigens aanzienlijk groter was dan ik verwacht had. ‘Kom naar het bed,’ zei H. Ze liep voor mij uit en pakte twee in papier gewikkelde chocolaatjes van het houten bureau dat tegen de muur stond. Eentje maakte ze open en stopte ze in haar mond; de ander gooide ze op het bed. Vervolgens liep ze naar het toilet en sloot ze de deur achter zich. Ik ging op het bed zitten, at het chocolaatje en werd overspoeld door fantasieën: H. kon zometeen naakt vanuit de badkamer verschijnen. Mijn lichaam doen laten zwichten onder haar machtige erotiek. Ik zag voor mij hoe ik haar bij haar dikke kont vastpakte en mijn gezicht tussen haar tieten begroef. Haar roze tepels zouden tegen mijn borst drukken en hard worden. En ik zou haar bovenop mij laten liggen, haar mij laten overmeesteren.

Want het was absoluut duidelijk voor mij dat H. de regie over de situatie had. Het zou onmogelijk voor mij zijn om zomaar bovenop haar te klimmen en haar te neuken. Nee, zij moest bovenop.

En hoe fijn zouden wij allebei klaarkomen, terwijl onder ons het feest nog gaande was? Mensen, verdwaald in de monotonie van de avond; de zachte bastonen van de muziek, die hen in slaap susten, terwijl wij, H. en ik, elkaar onophoudelijk tot fantastische orgasmes brachten?

Maar het verliep anders dan ik verwacht had. De deur ging open, H. kwam naar buiten. Ik had geen idee hoeveel tijd ze in de badkamer had doorgebracht, maar het kon niet erg lang zijn. Tot mijn verbazing droeg ze nog steeds haar jurk. Eén van de schouderbandjes was naar beneden gegleden en hing over haar bovenarm. Ik kon meer van haar borsten zien, de rondingen, geaccentueerd door het schemerlicht, maar het was niet waar ik op gehoopt had. Ze was geen bliksemschicht; zelfs het beeld van haar sterke kaken, haar paardenkaken, was helemaal uit mijn hoofd verdwenen.

H. liep op mij af. Haar tred had een zekere onvoorspelbaarheid, ook al was hij gestaag en langzaam. Ze boog zich voorover, zette haar handen op het dekbed en kneep erin. Intussen wierp ze haar hoofd naar achteren en liet ze haar blonde lokken over haar schouders vallen. Ik keek naar haar keel, die bleek en zacht was. Het liefst was ik naar haar toe gekropen en had ik haar erin gekust en gebeten. Ik wilde de huid tussen mijn tanden voelen. Er net iets te hard in bijten, zodat de sporen van mijn opwinding en bewondering de volgende morgen nog te zien zouden zijn. Maar tegelijkertijd wilde ik wegkruipen, mijzelf onder het dekbed verstoppen. Want H.’s bewegingen waren vreemd, en de onvoorspelbaarheid van haar acties creëerden een donker, naar gevoel, dat ik door mijn hele borst kon voelen.

‘Ik ga jou doodmaken,’ zei H. plotseling. Dat waren de eerste woorden die ze gesproken had, sinds ze uit de badkamer was gekomen. ‘Ik ga jou doodmaken,’ herhaalde ze, ‘door je te bijten. Eerst in je gezicht, je wangen, je neus. En dan…’ H. liet een hongerige blik over mijn lijf gaan. Ze bekeek mijn borst, kwam iets dichterbij, en trok met haar wijsvinger mijn overhemd naar beneden. ‘Oh, ja, je hebt een zachte borst.’ zei ze glimlachend. ‘En een mooie huid. Oh, ik ga jou doodmaken.’

Ik schudde mijn hoofd voorzichtig en kwam iets overeind. Toch lukte het mij niet om van het bed af te stappen. Dat was vreemd. H. was helemaal geen sterke vrouw. Ze was vrij mager. Ik zou haar met gemak kunnen overmeesteren en de kamer kunnen verlaten. Maar wat mij daar hield, wat mij geketend aan het bed hield, was mijn lul. Mijn lul, die harder en harder werd van haar woorden. Waaruit ik het voorvocht voelde druipen en soms zelfs zachtjes voelde spuiten. Ik voelde mijn ballen bewegen, omhoogtrekken, klaar om te ejaculeren in die kut, die perfect moest voelen. ‘Oh,’ zei ik. ‘Laat me alsjeblieft dan nog alles zien.’ H. knikte. Ze kwam omhoog en trok resoluut haar jurk naar beneden. Haar ronde tieten vielen eruit en haar stijve tepels wezen naar mij, grepen mij. Op dat moment had ik mijn eerste orgasme. Vijf hevige spasmes. Vijf dikke klodders sperma in mijn onderbroek. Bedoeld voor haar, helemaal voor haar. Maar ik voelde dat ik niet klaar was. Ik kwam op H. af en keek haar smekend aan. Ik wilde haar zo graag voelen.

‘Je weet…’ zei H., die naar haar eigen borsten keek. ‘…Dat ik je dood zal maken.’ Ik luisterde niet eens naar wat ze zei en hapte naar haar tepel. Ik legde allebei mijn handen op haar borst, als een hongerig, klein kind, en kneep erin. Ik begon te zuigen, harder dan ik ooit op een tepel had gezogen, en had mijn tweede orgasme. Dit orgasme was korter. Drie, misschien vier spasmes. Maar mijn onderbroek en broek waren doorweekt van het zaad.

‘Ik zal je lijk verminken,’ kreunde H. Ze begon in haar andere tepel te knijpen. Een straaltje melk droop over haar tiet naar haar jurkje. ‘Ja, ja, ja, ik ga je zometeen zo hard bijten. Je hele nek open bijten. Tot het bloed het bed doorweekt.’

Ik was mijzelf inmiddels hard aan het aftrekken. Mijn rechterhand bewoog vurig op en neer. ‘Kom, laat alsjeblieft je kut aan mij zien,’ zei ik, alweer half ejaculerend. ‘Druk hem in mijn gezicht. Laat me jou proeven.’ H. begon met haar tanden te klapperen. Het snelle, dreigende geluid flutterde door de bijna lege kamer. ‘Oh, alsjeblieft?’ vroeg ik hijgend. H. stond op, stond bovenop het bed, en trok haar jurk omhoog. Met haar andere hand trok ze haar string naar beneden, even resoluut als ze met haar tieten had gedaan. Ze pakte mij bij mijn haren en drukte mijn gezicht in haar donkerharige kut.

Toen mijn lippen haar schaamlippen raakten, voelde ik het geklapper van haar kaken door H.’s hele lichaam. Het geluid werd zwaarder; ik meende zelfs het bed te voelen schudden. En het kwam dichterbij terwijl ik likte, het puntje van mijn tong langs haar opgezwollen clitoris liet gaan en daarna aan haar buitenste schaamlippen begon te zuigen. Ik bewoog mijn ogen iets opzij en zag H.’s gezicht naast mij hangen. Ze had haar rug onnatuurlijk ver gekromd, zodat ze mij van dichtbij kon bekijken. Ze vouwde haar lichaam dubbel, als een sluitend boek, hield mij klem in deze greep en zette haar tanden in mijn nek.

De eerste hap deed nauwelijks pijn, omdat ik nog te druk bezig was met H.’s kut. Mijn opwinding werd versterkt door het feit dat ik haar tieten tegen mijn voorhoofd voelde drukken. Die heerlijke tepels waar melk uit droop, over mijn natte haren, langs mijn nek. En H. zoog het bloed uit mij. Het bloed, dat zich mengde met haar eigen melk. Maar toen ze zich nóg verder vooroverboog, om een tweede hap te nemen, voelde ik plotseling het gewicht van haar tieten op mijn hoofd. Die stenen tieten. Die keiharde borsten, alsof ze gevuld waren met beton. Ze drukten mij naar beneden, weg van haar kut. Ik stak mijn tong uit, reikte watertandend naar H.’s geslachtsdeel, maar werd verder en verder weggedrukt, tot ik bezweek onder het gewicht van haar lichaam.

Zodra ik neerviel op het bed, wikkelde H. zich om mij heen met een onmenselijke behendigheid. Als een slang lag ze daar, met haar tanden nog altijd in mij. Ik voelde de warmte van mijn bloed en haar melk, en daarna mijn inmiddels koude zaad tegen mijn dijen plakken, en…

Ik sloot mijn ogen.

Ik spoot nog een keer en hapte naar adem. Dit orgasme hield aanzienlijk langer aan dan het vorige. Het lukte mij niet om de spasmes te tellen, maar het voelde heerlijk, goddelijk, en toen ik mijn ogen opende, zag ik de hele kamer vol tieten, kutten, rondingen. Alles om mij heen was H.’s erotiek. Ik werd erdoor gesmoord en zag mijn volledige lichaamsinhoud over haar met melk besmeurde tepelhoven druipen. Ik likte alles ervan af, opende mijn mond en deelde het met H., die het gulzig van mijn lippen zoog. Daarna beet ze hard in mijn tong; de ijzeren bloedsmaak werd nog veel sterker. Het liep over mijn onderlip naar mijn borst. H. legde haar handen eronder, in een kommetje, en ving alles op.

Intussen keek ik naar haar pornografische aanwezigheid. Ik voelde hoe mijn broek naar beneden werd getrokken, mijn lul werd vastgepakt en hard in mijn eikel werd geknepen. Ik had niet eens door dat ik nog steeds aan het ejaculeren was. Het bed was werkelijk veranderd in een bad van lichaamssappen. ‘Oh,’ kreunde ik. ‘Laat mij in je klaarkomen. Dat is mijn laatste wens.’

Tot mijn verbazing gaf H. gehoor aan mijn verzoek en kwam ze met al haar kutten op mij zitten. Een voor een penetreerde ik ze en kwam ik in ze klaar, tot ze druipend boven mijn gezicht hingen en ik mijn eigen zaad eruit opving en doorgaf aan H., die inmiddels bijna niet meer te herkennen was.…‘Henriétte!’ riep ik, zonder erbij na te denken. En de kamer veranderde. Een sterke windvlaag kwam door het open raam en blies alles weg, tot alleen H. en ik nog over waren. In menselijke gedaante, niet langer een uiting van pure erotiek en overdaad.


*


H., Hénriette, mijn Venus, mijn Aphrodite, lag bovenop mij. Ze had mijn polsen doorgebeten en ik ging langzaam dood. Had ik alles gehallucineerd, terwijl mij het leven ontnomen werd door deze ongelofelijke vrouw? Als dit een droom was, een waanbeeld, dan wilde ik er voor altijd in blijven hangen. Erin wonen. Mijzelf erin nestelen.

En dat zei ik haar, maar ze had mijn tong doorgebeten, dus ik mompelde het, gorgelend met mijn eigen bloed. En H. aaide mij moederlijk over mijn gezicht, pakte haar borst en drukte hem tegen mijn mond, zodat ik er bloed overheen spuugde en haar hele boezem donkerrood kleurde.

Ik zakte weg in een diepe slaap, vergezeld door mijn droomvrouw. Een vrouw die ik ontmoet had op een nietszeggende bijeenkomst, die mij naar haar kamer, haar hol, had gebracht en mij had doodgebeten. Ze had mij meer genot bezorgd dan ik ooit had gevoeld; ik was bereid ervoor te sterven.

Met een diep rustgevoel in mijn borst zakte ik weg in het niets, dat met zachte bewegingen over mijn opgezwollen eikel streelde. Dat was het laatste wat ik mij kon herinneren: een zachte wijsvinger, een vingertopje, zelfs een nagel, zachtjes strelend over mijn eikel en toompje, waardoor er nog één laatste orgasme ontstond.

Een orgasme dat mij aan deze wereld onttrok en van mijn lichaam een statisch object maakte.

Maar mijn ziel danste, was extatisch, en in die extase blies ik mijn laatste adem uit.
Oktober 2020